Barehelimia ja solukon kromosomit

 1. Nykytieteen normiston määritelmä biologisen etiikan, genetiikan, ja estettiikan biologisista vaikutuksista kasvien sukulaisuuden ja sukupuolittomuuden professoriksi vuosia väitelleen Timo Metsäkedon tuoreimmat tutkimustulokset soittavat että karbodiaksodin välittäjäaineiden summa on parillinen suhteessa solukon kromosomi määrään, mikä taas antaa meille rutkasti tietoa esimerkiksi syöpäsoluista.

  Tutkimuksen on tilannut Helsingin yliopistollisen sairaalan tutkimusvastaava Rauno Perilä.

  Tutkimukset osoittavat että silmästä korvaonteloon sijoittuvassa silmäkalvossa, tulehtuu yleinsä seinämänsisäpinnassa, tai korvasta katsoen etäisemällä puolella, barelishelimiasta alhaalla oleva kudos.

  Barelishelimia on kehittynyt, kasvanut ja sijoittunut korvan sisäpintaan mikä on hyvä, koska barelishelimia kontrolloi vahvasti kordinoitia ja tasapainoa ylläpitäviä alueita aivoissa.
  [​IMG]
  Tutkimuskissa myös todetaan että suurimmat ongelmat ovat synoolimetadylin ja karbodianiksondin kronologisessa puutostilassa, ja yliherkkyydessä. Aihetta kuvataan kardonylibarmetrillä, diaoksistisen karbonaatti kaavakkeen kauttasynometadylipumpun avulla, uudessa yliopistollisen sairaalan tutkimusosastossa Helsingissä.

  Tarkempien testien aikataulu ei ole vielä valmis, mutta nykyisellään ruuhkaa on jo palvelussa ja uusia varauksia otetaan vastaan vasta heinäkuussa uuden tutkimuslaboratorion käyttöönoton yhteydessä, josta tiedotamme vielä erikseen rahoituksen varmistuessa.

  Yliherkkyydestä kärsivien on kehotettu syömään paljon nokkosia ja porkkanaa koska nokkosista ja porkkanoista saatavien entsyymin havaittu olevan hyväksi elimistölle, ja samalla ne tuottavat karbodiaksodintuotannosta vastaavan välittäjäaineen hajoamista, mikä taas ennalta ehkäisee ongelmaa, ja syövän kehittymistä.

  Näin ongelmaan voidaan puuttua jo varhaisessa vaiheessa, ilman käyntiä lääkärillä.

  On myös laskettu että entsyymienmonoksit vat ovat parillisessa järjestyksessä suhteutettunasolukon krooniseen järjestelmään, mikä taas tutkitusti kertoosairauden perinnöllisyydestä, ja todennäköisyyksistä sairastua mahdollisiin jälkisairauksiin .
  [​IMG]
  Metsäketo kehoittaa kansalaisia maltillisuuteen.

  "Emme tiedota asiasta tällä hetkellä juuri enempää, kerromme asiasta enemmän kun tiedämme tarkemin, luultavasti heinäkuussa". kertoo Rauno

  lähdetiedstot:
  märätnännit.com
  suomentieteenlääkärinkuvatieteenlehti.fi
   
  • Tykkää Tykkää x 1
   Viimeksi muokattu: 12 Tammikuu 2018
  • Asia sitä myöten selvä.
    
  • linkki ei toiminut.
    
  • varmaa päivittää sivuja
    
  • mokkasiini

   mokkasiini olen shefki

   1,774
   3,371
   71
   Lisätietoa tutkimuskissasta
    
   • Tykkää Tykkää x 2