SAY jatkaa Redrum-187:n ylläpitäjänä

 1. [​IMG]

  Huhupuheet kotimaisen Redrum-187.com:n totaalisesta sulkeutumisesta voidaan vihdoin lopettaa, sillä SAY jatkaa toimintaa aktiivisena ylläpitäjänä. Redrum-187 on vuonna 2006 perustettu musiikkipainotteinen gangsta- ja suomirap -sivusto, jossa käyttäjät itse pääsevät vaikuttamaan sivujen sisältöön. Sivuston perustaja ja pitkäaikainen päätoimittaja Joonas Aromaa summaa foorumin syntyä ja jatkoa seuraavasti:

  - Redrum oli alun perin allekirjoittaneen ja Ollin perustama foorumi reilu 11-vuotta sitten. Vuotta myöhemmin foorumia laajennettiin sivustoksi ja linjoille alkoi tulla arvosteluja, haastatteluita, artikkeleita, uutisia ym. sisältöä. Siitä alkoi oikeastaan yllättävänkin iso ja pitkä tarina, johon on mahtunut matkan varrelle kaikenlaista mielenkiintoista aina tapahtumista omaan kokoelma-julkaisuun asti. Meillä on ollut tässä vuosien saatossa mahtavaa aktiivista porukkaa mukana tekemässä vapaaehtoistoimin sisältöä sivuille ja aktiivinen foorumiyhteisö. Iso käsi kaikille teille.

  Alkuperäisporukka on luonnollisesti ikääntynyt vuosien saatossa ja useimpien elämään on tullut muita tärkeämpiä ja aikaa vieviä asioita, joiden takia panostus Redrumiin on jäänyt, eikä uusiakaan tekijöitä ole oikein löytynyt. Allekirjoittaneelle on käynyt myös näin, eikä panostus sivustoon ole ollut enää muutamaan vuoteen omalta osaltani sillä tasolla, että olisin siihen itse tyytyväinen. Aktiivisen nettisivuston pyörittäminen on kokopäivätyötä, eikä se oikein onnistu tulonlähteenä olevan päivätyön ja perheen kanssa yhdessä.

  Toivottavasti sivusto sekä foorumit saavat uutta elämää tämän muutoksen siivittämänä. Foorumeilla on todella paljon legendaarisia nimimerkkejä ja juttuja, jotka tunnetaan pitkin bittimaailmaa. Onhan se myös hitonmoinen tietopankki, jollaista ei toista 100-varmasti löydy Suomesta, eikä tule koskaan löytymäänkään. Itse jään edelleen sivustolle käyttäjäksi ja kerryttämään uusia tarinoita, joten siellä tavataan!

  Redrum-187 ei vaihdoksen myötä fuusioidu Saysite.fi -sivustoon vaan jatkaa samassa osoitteessa vahvana itsenäisenä toimijana. SAY:n johtoon kuuluva KesoilinKunkku on innoissaan ja huojentunut Redrum-187:n säilyessä kotimaisella foorumikartalla:

  - Seuraan Redrumia aktiivisesti, ja kun ensimmäisen kerran kuulin Valderilta lopettamishuhuista oli huolenani tietysti keskusteluiden ja käyttäjien lisäämien levyesittelyiden katoaminen. Redrum-187 on tärkeä pitkäaikainen ja yhteisöllinen musiikkitoimija, josta löytyy älytön määrä tietoutta. Emme halunneet sen päätyvän pelkästään pöytälaatikkoon, vaan jatkaa sivuston ylläpitämistä jotta tekstit olisivat vapaasti luettavissa ja sisällön tuottaminen mahdollista myös jatkossa kaikille aiheista kiinnostuneille.

  Pidimme tärkeänä, että ylläpitäjän vaihtuessa ja sivuston siirron yhteydessä Redrumiin tuotetusta sisällöstä mitään ei katoaisi, ja Saysiten koodipuolestakin vastaavien themightycaseyn ja monkeyphonicin ansiosta kaikki viestit pysyvätkin tallessa. Sivustolla tehdään myöhemmin pieniä päivityksiä, ja niissä otamme huomioon käyttäjien toiveet sekä palautteet. Vaikka jotkut saattavat pitää meitä edelleen loputtoman ironisina hassuttelijoina, ei aikomuksemme Redrum-187:n suhteen ole viedä sitä "kieli poskella"-pelleilyksi vaan jatkaa asiantuntevaa musiikkiin keskittyvää sisällöntuotantoa vuorovaikutteisesti käyttäjien kanssa.


  Keskustelua aiheen tiimoilta voit Redrumin puolelta seurata tästä.

  Saysite.fi ja Redrum-187.com ovat jatkossakin vapaaehtoisuuteen perustuvia voittoa tavoittelemattomia yhteisöjä.

  Palautetta ja kehitysideoita otamme vastaan molemmilla foorumeilla tai sähköpostitse osoitteisiin:

  say (a) saysite.fi
  redrum (a) redrum-187.com


  - SAY
   
  • Tykkää Tykkää x 13
   Viestiä muokkasi viimeksi moderaattori: 6 Syyskuu 2017
  • tää oli mahtava uutinen !

   Kiitos...
    
  • mul on bannit redrumille, taitaa olla vielä ikibannit
    
   • Tykkää Tykkää x 15
   • no ootte te melkosia jeesuksia
     
    • Tykkää Tykkää x 1
    • KAKSKARI

     KAKSKARI KYLÄHULLU

     3,390
     1,656
     31
     hah vitun hah.
     Joutuu vielä kerran tulla tänne pätemään.
     Silloin ku tätä paskaradiohomoiluu alotettiin nii se ei tolle nimeltämainitsomalle kesolle kelvannu että tehtäis edes topikki tonne nimeltämainitsomalle foorumille SAY:n toiminnasta.
     On salee innoissan.
     Ei se multa oo pois.
     Katellaan.
      
     • Tykkää Tykkää x 1
     • KAKSKARI

      KAKSKARI KYLÄHULLU

      3,390
      1,656
      31
      luulis olevanki _b
       
     • KAKSKARI

      KAKSKARI KYLÄHULLU

      3,390
      1,656
      31
      Aika epätoivonen yritys herättää paskaa henkiin.
      :geek:
       
      • Tykkää Tykkää x 1
      • KAKSKARI

       KAKSKARI KYLÄHULLU

       3,390
       1,656
       31
       Ei oo näyttävästi saatu edes radioslotteja täyteen.
       Luulis jos saavan???
        
      • Hyvä meno :ball:
        
       • Tykkää Tykkää x 5
       • Ihan ku lukis Kymensanomien kommenttipalstaa
         
        • Tykkää Tykkää x 3