Tuntematon räppäri SAYFM:llä: Lopetan musiikinteon, jos biisejäni ei kuunnella

 1. [​IMG]
  Tänään SAYFM:n vieraana käynyt tuntematon räppäri ilmoitti selväsanaisesti, että mikäli hänen biisejään Soundcloudissa ei kuunnella, saa musiikki jäädä.

  Tuntematon räppäri sanoi, että tavoitteena on saada tämän vuoden loppuun mennessä edistettyä ja saatettua loppuun useita uusia kappaleita: niin omaa pitkäsoittoa kuin kollegan kanssa valmistuvaa EP:tä varten, paikallista mixtapea sekä useita featteja unohtamatta. Biisejä tulisi saada sen verran valmiiksi, jotta niihin liittyvät masteroinnit saadaan valmiiksi kesään 2017 mennessä.

  Suurista suunnitelmista puhuttaessa SAY:n jäsenradion juontaja totesi tuntemattoman räppärin sanoneen, että mikäli tämä ei saa levyään valmiiksi, lopettaa hän musiikinteon. Tuntematon räppäri vahvisti olevansa edelleen samaa mieltä.

  – Kyllä, silloin se jää tähän Soundcloud-tiliin, jos tätä albumia ei saada aikaiseksi. Valitettavasti tässä on vähän sitäkin henkeä, että osa tekee töitä sen eteen, että levy ei toteutuisi.

  Keitä albumin vastustajat ovat, SAYFM:n juontaja tiedusteli.

  – Ehkä se jätetään sinun ja kuuntelijoiden arvioitavaksi, mutta kyllähän tässä vastustetaan yksittäisien biisien ohella myös sitä, ettei skene nousisi.

  Tuntematon räppäri ei kuitenkaan suostunut kertomaan, tarkoittiko hän kommentillaan suomalaisia radioasemia.

  – En rupea tässä nyt nimeämään, mutta kyllä sellaistakin ilmaa on, tuntematon räppäri totesi arvoituksellisesti.

  Nils Mondeo
  musiikkitoimittaja
  SAY Uutiset
   
  • Tykkää Tykkää x 16
   Viimeksi muokattu: 12 Maaliskuu 2016